Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Tenk eksempelvis på det praktiske ved å innrykke dimbar led; kjøkkenet kan tjene som en arbeidsstasjon for den nødvendige daglige plikter så som lunsj og matlaging som krever god belysning slik at du kan se hva du gjør, men kan også fungere som et koselig rom hvor du og din familie kan spise mat i hyggelige omgivelser . Dimbar led gjør det mulig for deg å umiddelbart dempe lyset i rommet så snart når du er ferdig med matlagingen, og i kan ta plass ved spisebordet.

Belysningen er tydelig gjort enklere med en dimbar led løsning og kjøkkenet er helt klart det rommet der du vil få mest bruk nettopp en slik løsning. Bare tenk på alle de dagene, hvor kjøkkenet er det sentrale punktet for familien som vil ha stor nytte av dimbar led belysning til de ulike oppgaver som kan løses her. Som de voksne der koker ved kjøkkenbordet, der det er behov for god, sterkt lys, da gjør barna kanskje lekser på datamaskinen sin, og skulle gjerne hatt litt mer avslappet og dempet belysning når skjermen nå gir lys av seg selv, og her vil dimbar del være en gave! Til slutt, når middagen skal inntas i deres nydelige kjøkken, kan du skape helt dempet belysning og hygge med levende lys og dette vil dimbar led gjøre mulig med den smarte bryter på veggen. Familielivet og dets mange fasetter vil virkelig dra nytte av den praktiske dimbar led løsning som mange faktisk har allerede installert i sitt kjøkken, ettersom dette rommet selvfølgelig krever en spesiell belysning.

Mange hus er faktisk i dag bygget med et stort kjøkken hvor all belysning kommer fra dimbar del nettopp fordi kjøkkenet i dag er en av de viktigste rommene i huset. Bare tenk på tiden, hvor stuen eller spisestuen var det viktigste rum, nå er det like før vårt kjøkken har tatt over og dette setter derfor ulike krav til belysning i rommet, som det nå også få å være rom for moro, som dimbar led selvfølgelig, som nevnt, kan bidra til å skape.

Mange familier prioritere sitt kjøkken så høyt, og det forstås veldig godt, men belysningen er ikke alt. Mange familier har i dag fokus også på miljø, og her er dimbar led faktisk en veldig god løsning!

Dimbar led er bra for miljøet, siden vi bare nødt til å tenne den eksakte del av kjøkkenet opp som vi trenger, og derfor ikke trenger å lyse opp hele rommet. Her sparer vi strøm, akkurat som du ville gjort ved å slå på en lampe i lesehjørnet, i stedet for å slå på alle lys i hele rommet, bare for å sitte og lese en bok. I tillegg er led pærer mer miljøvennlige enn glødepærer, for eksempel, da led pærer ingen glødetråd har. Med dimbar led løsning på kjøkkenet, utskilles der ikke heller uv-stråler og led pærer inneholder ikke kvikksølv. En dimbar led løsning la deg med andre ord, for sortering gjennom pærer etter bruk, siden de kan settes i normal restavfall som mange andre ting fra kjøkkenet. Så det er på mange måter en mye mer miljøvennlig løsning med dimbar led.

Hvis det er spesielle behov i kjøkkenet, er dimbar led installert i skap eller andre møbler faktisk veldig bra! Det gi belysning akkurat der det er nødvendig. Det er utrolig praktisk å få dimbar led installert direkte i skapet, spesielt for matlaging, hvor mange har et kjøkken med skap som skyer lyset fra taket og gir uoptimal belysning. Så selv upraktisk utstyrt kjøkkener kan få et løft med dimbar led, jeg lover deg at bedre belysning vil bety mye i det daglige!

Tag(s) : #lamper, #kitchen, #led lamper

Share this post

Repost 0