Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Jakten på den perfekte baderomslampe

Se for deg scenarioet: Alt er klart for den store oppussingen av badet. Hver detalj er gjennomtenkt og bestemt, utenom temaet ”baderomslampe”. Lyder det kjent? For mange er det slik. For hvilken baderomslampe skal man velge når det er så mange valg, men likevel så mange begrensninger?

Er badet i en spesiell stil, skal man finne en baderomslampe som passer inn. Er badet malt i en spesiell fargetone, skal man finne en baderomslampe som som kan opplyse denne fargen på en fin måte. Og for ikke å snakke om alle de praktiske aspektene: er badet lite, er man nødt til å finne en baderomslampe som ikke kommer i veien. Man må dessuten finne en baderomslampe som har den riktige fasongen, slik at den passer inn både estetisk og i forhold til plass. Og alt dette må altså bestemmes før man begynner oppussingsprosessen, slik at det blir sørget for hull til ledninger og plass til oppheng. En badromslampe som skal henge fra taket trenger kanskje bare et hull til ledningen som så forsvinner oppunder taket, mens en baderomslampe som skal henge på veggen i tillegg krever hull i flisene på veggen.

Når alt dette så er tenkt ut og planlagt, er det tid for å finne denne baderomslampen som oppfyller alle kravene. Og i og med at en baderomslampe også skal oppfylle en hel del krav i forhold til sikkerhet fordi den skal befinne seg i et fuktig rom, er jakten på ”den perfekte baderomslampe” ikke nødvendigvis særlig lett. Alle de praktiske kravene snevrer nemlig inn utvalget når det gjelder estetiske aspekter. Men selv om oppgaven kan virke uoverskuelig, så er heldigvis mulighetene blitt flere nå når man kan gå på leting mens man sitter hjemme i sin egen sofa, ved å åpne datamaskinen og skrive ”baderomslampe” i søkefeltet. God jakt!

Tag(s) : #baderomslampe

Share this post

Repost 0